Loading...

TG 7.9, som främst är designad som resebåt och stor förbindelsebåt, erbjuder skyddade sittplatser för tio samt sovplatser för fyra.

TG 7.9

Denna produkt är speciellt utrustad.

Dölj menyn ⇨
Ankarställning med extra knap 1221 EUR

Ankarställningen monteras i aktern utanför aktre hörnet på babord sida, så att ankaret inte skadar eller smutsar ner båten. Ankarlinan har sin plats precis bredvid ställningen, så att man då ankaret ska användas bara lossar linan från knapen så faller ankaret ner av sig självt.
Product ID: TGB791001 sv_FI
Ankarspel elektriskt och ankarställning 4065 EUR

Ett elektriskt ankarspel med fjärrkontroll möjliggör hantering av ankare från inuti kabinen. Ankarställningen är placerad i aktern utanför aktre hörnet, så att ankaret inte skadar eller smutsar ner båten. Ankarlinan har sin plats bredvid ställningen, så det bara är att trycka på fjärrkontrollens knapp när ankaret ska användas och ankaret lossas från ställningen.
Product ID: TGB791002 sv_FI
Bluetooth-radio och högtalare 652 EUR

Anslut valbar musik till Bluetooth-radion och njut av din egen musik ombord. Radion är installerad praktiskt i förarens räckhåll. Paketet inkluderar 2 st högtalare, som är placerade i kabinen så att ljudet hörs bra i hela kabinen.
Product ID: TGB791003 sv_FI
Sökljus 1011 EUR

På kabinens tak finns plats för ett eller två sökarljus, som styrs med hjälp av fjärrkontroll. Sökarljusen är kraftfulla ljus som belyser båtens färdriktning, men som även kan styras åt sidorna vid behov.
Product ID: TGB791004 sv_FI
Grått skrov 1275 EUR
TG 7.9 och TG 7.9S kan fabriksbeställas med grått skrov i stället för standardskrovet om är vitt.
Product ID: TGB791005 sv_FI
Kylskåp 1655 EUR

Under förarstolen finns det plats för ett rejält 53 liters kylskåp. Håll mat och drycker kalla under utflykter och längre färder, och utöka komforten samt användbarheten ombord.
Product ID: TGB791006 sv_FI
Bogpropeller 4440 EUR

TG 7.9 och TG 7.9S kan utrustas med en praktisk bogpropeller vilken avsevärt förenklar t.ex. hamnmanövrar.
Product ID: TGB791007 sv_FI
Led-paket (strålkastare, stämmningsljus i kabinen och arbetsljus) 1025 EUR

LED-ljusserien innehåller en infälld bogstrålkastare, belyst akterdäck, belyst främre däck samt en LED-slinga som ger stämningsljus i kabinen. Bogstrålkastarnas starka LED-ljus förenklar mörkerkörning, och då de är infällda i skrovet minimeras störande reflekterande ljus. Den främre däckbelysningen ger fullgott ljus över den främre sittbrunnen, och akterdäckets belysning är riktat så att det inte stör föraren. I Kabinen står en LED-slinga för stämningsljus - LED-slingan är monterad ovanför fönsterrutorna vilket ger en mysig stämningsbelysning både i och utanför båten, utan att de förbländar eller stör föraren.
Product ID: TGB791008 sv_FI
Pentry (lavoar, spis och fräskvatten 10l) 1042 EUR

TG 7.9 och TG 7.9S kan utrustas med ett pentry, som placeras under kartläsarens säte på babord sida. Då man fäller kartläsarens säte framåt, avslöjas en disko och gasspis. Gasspisen är löstagbar, så den kan även nyttjas utomhus vid behov. Vid sidan om lavoaren finns en lucka, via vilken man enkelt kommer åt vattendunken. Paketet inkluderar en lavoar, gasspris och en 10 liters sötvattendunk.
Product ID: TGB791009 sv_FI
Byte till Raymarine Axiom+ 12 RV -kartplotter 1540 EUR

Raymarine Axiom 12 RV är en större 12 tums version av Raymarine Axiom’ -kartplottern. Funktionerna är desamma som i Raymarine Axiom+ 9 RV -modellen (standard i båten), men Axiom 12 RV har en större display. Priset gäller då 9" skärmen byts till 12" skärmen vid beställning av båt från fabriken.
Product ID: TGB791010 sv_FI
Klaffbord 399 EUR

Fällbart klaffbord till akterdäck, monteras på skjutdörrens utsida. Bordsytan har två integrerade mugghållare.
Product ID: TGB791012 sv_FI
Kabin bord 787 EUR

Styrhyttens bord med separat bordsben. Bordet kan monteras antingen i båtens färdriktning så att det är enkelt att röra sig i båten, eller tvärs båtens körriktning så att man når bordet bra från samtliga sittplatser.
Product ID: TGB791013 sv_FI
Elektrisk vattentoalett 3038 EUR

TG 7.9 och TG 7.9S kan utrustas med en elektrisk vattenspolande toalett. Toaletten placeras i den främre kajutan, där kan den döljas under madrass. Toaletten är enkel att använda och man spolar med ett knapptryck.
Product ID: TGB791014 sv_FI
Sittdynor och ryggstöd till sittplattser på bakdäck 734 EUR

Akterdäckets sittplatser kan utrustas med sittdynor och ryggstöd för utökad komfort. Dynorna är tillverkade av smutsavstötande material och är därmed enkla att renhålla. Dynorna kan förvaras inuti kabinens soffor när de inte används.
Product ID: TGB791015 sv_FI
Webasto-värmare 2855 EUR

Webasto-värmaren har designats både för kalla och varma förhållanden. Genom att blåsa ut sval luft hålls fönstren fria från imma och fukt. I och med att största luftmassan riktas mot vindrutan, hålls sikten god trots fuktiga förhållanden. Under svalare förhållanden värmer Webaston kabinen, så att det är behagligt att spendera tid ombord.
Product ID: TGB791016 sv_FI
Gardiner 630 EUR

Gardinerna täcker vid behov alla styrhyttens fönsterrutor, vilket medför skydd från påseende. I kabinen finns förinstallerade fästen för gardinerna, och gardinerna är enkla att ta bort när de inte används.
Product ID: TGB791017 sv_FI
Beddynor i framkabinen 707 EUR

Främre kajutan kan utrustas med en bäddsats, som gör kajutan till en bekväm kojplats för en vuxen eller två barn.
Product ID: TGB791018 sv_FI
Beddynor i akterkabinen 745 EUR

Styrhyttens soffor på styrbord sida omvandlas snabbt en dubbelsäng med denna bäddsats. Bäddsatsen innehåller tre bäddmadrasser med botten av plywood, och inkluderar monteringsdetaljer. Bäddsatsen placeras mellan kabinens två soffor bakom föraren för att forma dubbelbädden, och dagtid stuvas den undan inuti kabinens soffor.
Product ID: TGB791019 sv_FI
Commuter pack (Bogpropeller, Webasto-värmare, cabin bord och led-paket) 8140 EUR
Commuter Pack -tillbehörspaketet inkluderar de mest efterfrågade tillbehören. Paketet inkl. bogpropeller, värmare, bord till kabinen (fristående bordsben) och LED-ljuspaketet.
Product ID: TGB791020 sv_FI
Stävstege 445 EUR

TG 7.9 och TG 7.9 Supreme kan utrustas med en stävstege för att underlätta ombord- och landstigning, speciellt i naturhamnar och vid låga bryggor. Förens stege installeras på fabriken, och själva stegen kan förvaras i främre stuvfacket när den inte används, då den är enkel att komma åt vid behov.
Product ID: TGB791027 sv_FI
Dubbelbatterisystem 304 EUR

TG 7.9 kan utrustas med ett dubbelbatterisystem för att stödja samtidig användning av flera elektriska enheter på båten under en längre tid.

Product ID: TGB791030 sv_FI
50000€ Begär ett erbjudande