Loading...

Aina yksilöllisesti sinulle räätälöity hyttivene, jossa mukavuuksista ei ole tingitty.

TG 7.9 Supreme

Tämä tuote on erikoisvarusteltu.

Piilota valikko ⇨
Ankkuriteline ja lisäknaapi 1221 EUR

Ankkuriteline asennetaan perään niin, että teline tulee hieman veneen takakulman ulkopuolelle, varmistaen ettei ankkuri pääse naarmuttamaan tai likaamaan venettä. Ankkuriköydelle on paikka takakulmassa ankkuritelineen vieressä eli ankkuripaikkaa lähestyttäessä, ei tarvitse muuta kuin avata solmu knaapista niin ankkuri laskeutuu itsekseen pohjaan.
Product ID: TGB791001 fi_FI
Ankkurivinssi ja -teline 4065 EUR

Kauko-ohjattava ankkurivinssi mahdollistaa ankkurin laskun hytin suojista. Ankkurivinssi asennetaan veneen takanurkkaan niin ettei ankkuri pääse naarmuttamaan tai likaamaan venettä. Ankkuriköydelle on oma paikkansa vinssin vieressä, josta se pääsee vapaasti kulkemaan ankkurin mukana veteen. Myös ankkurin nosto onnistuu vain nappia painamalla.
Product ID: TGB791002 fi_FI
Bluetooth-radio ja kaiuttimet 652 EUR

Yhdistä omat musiikkisi bluetooth-radion avulla veneeseen. Radio on sijoitettu käytännöllisesti kuljettajan käden ulottuville. Pakettiin kuuluu 2 kpl kaiutinta, jotka on asemoitu keskeisille paikoille, mahdollistaen optimaalisen kuuluvuuden ympäri venettä.
Product ID: TGB791003 fi_FI
Hakuvalo 1011 EUR

Hytin katolla on paikka yhdelle tai kahdelle kauko-ohjattavalle hakuvalolle. Tehokkaat hakuvalot on mahdollista kääntää valaisemaan myös sivuille tarpeen vaatiessa.
Product ID: TGB791004 fi_FI
Harmaa runko 1275 EUR
7.9-mallit on mahdollista tilata tyylikkäällä harmaalla rungolla valkoisen sijasta.
Product ID: TGB791005 fi_FI
Jääkaappi 1655 EUR

Kuljettajan penkin alle on mahdollista asentaa iso 53 litran jääkaappi. Pitää ruoat ja juomat viileänä retkien tai pidempien kesälomareissujen ajan.
Product ID: TGB791006 fi_FI
Keulapotkuri 4440 EUR

TG 7.9 ja TG 7.9S on mahdollista varustaa käytännöllisellä keulapotkurilla, joka tekee esimerkiksi rantautumisesta huomattavasti helpompaa. Suositeltu lisävaruste optimaalisen veneilykokemuksen saavuttamiseksi.
Product ID: TGB791007 fi_FI
Led-paketti (keulavalo, sisätunnelmavalot ja työvalo) 1025 EUR

LED-valosarja sisältää keulaan integroidun keulavalon, etukannen kansivalon, takakannen kansivalon sekä häikäisemättömän LED-valonauhan hytissä. Keulan sisään integroidut, erittäin tehokkaat LED-valot helpottavat hämärässä ajoa sekä rantautumista. Runkoon asennetut valot valaisevat laajasti häkäisemättä kuitenkaan kuljettajaa. Keulassa on myös kansivalo valaisemassa etuavotilaa. Hytin sisään on asennettu katonrajaan häikäisemätön LED-valonauha, joka tuo valoa sekä sisälle että ulos, kuitenkaan häiritsemättä kuljettajaa pimeälläkään ajaessa. Takakannen kansivalo on asennettu takaseinään keskelle, valaisten tehokkaasti, mutta silmää häiritsemättä taaksepäin.
Product ID: TGB791008 fi_FI
Pentteri (lavuaari, liesi ja makeavesi 10l) 1042 EUR

TG 7.9 ja TG 7.9S -malleihin saa asennettua pentterin kartturin penkin alle. Käännettäessä kartturin penkin eteenpäin, alta paljastuu allas ja käännettävä kaasuliesi. Irrallisen kaasulieden saa tarvittaessa vaikka rantaan mukaan. Pentterin paikan kyljen luukun kautta pääsee helposti käsiksi vesisäiliöön. Pakettiin sisältyy lavuaari, liesi ja 10l makeavesisäiliö.
Product ID: TGB791009 fi_FI
Päivitys Raymarine Axiom+ 12 RV -karttaplotteriin 1540 EUR

Raymarine Axiom+ 12 RV-karttaplotterissa on suuri 12 tuuman näyttö, mutta on muuten ominaisuuksiltaan sama kuin 9 tuumainen Axiom+. Päivityshinnalla 9 tuuman näyttö vaihdetaan suurempaan 12 tuuman näyttöön veneen tilauksen yhteydessä.
Product ID: TGB791010 fi_FI
Klaffipöytä 399 EUR

Perän liukuoveen kiinnitettävä klaffipöytä mahdollistaa seurustelun taka-avotilassa. Klaffipöytä on varustettu kahdella mukitelineellä.
Product ID: TGB791012 fi_FI
Pöytä sisälle 787 EUR

Ohjaushytin erillisellä jalalla varustettu pöytä. Ison pöydän ääressä aterioi suurempikin seurue. Pöydän voi kääntää joko pitkittäin, jolloin se ei vie tilaa käytävältä, tai poikittain, jolloin myös käytävän toisella puolella istuvat ylettävät aterioimaan pöydän ääressä.
Product ID: TGB791013 fi_FI
Sähköinen vesi-WC 3038 EUR

TG 7.9 ja TG 7.9S on mahdollista varustaa sähköisellä vesi-WC:llä. WC asennetaan suojaisasti keulahyttiin, jolloin sille on oma tila. Sen saa halutessaan myös patjasarjan alle piiloon. WC on helppokäyttöinen ja toimii nappia painamalla.
Product ID: TGB791014 fi_FI
Taka-avotilan patjasarja 734 EUR

Taka-avotilan istuimet on varustettavissa pehmeillä istuintyynyillä ja selkänojilla. Likaa hylkivän materiaalinsa ansiosta pehmusteet on helppo pitää puhtaana. Pehmusteet säilytetään helposti hytin sohvien sisällä.
Product ID: TGB791015 fi_FI
Webasto-lämmitin 2855 EUR

Webasto-lämmitin on suunniteltu niin lämpimille kuin viileillekin keleille. Puhaltaessa kylmää ilmaa lämmitin poistaa tehokkaasti kosteuden ikkunoista. Suurin puhallus on kuljettajan ikkunaan, jotta näkyvyys pysyy erinomaisena. Kylmällä lämmitin pitää venettä miellyttävän lämpimänä.
Product ID: TGB791016 fi_FI
Verhot 630 EUR

Verhot peittävät kaikki ohjaushytin ikkunat, mahdollistaen suojaisan oleilun hytissä. Verhoja varten ikkunoiden luona on koukut, joihin verhot saa helposti ripustettua ja tarvittaessa päiväksi pois.
Product ID: TGB791017 fi_FI
Vuodepatjat etuhyttiin 707 EUR

Keulakajuutan saa varustettua patjasarjalla, jolloin hytti muuntuu mukavaksi pistopunkaksi. Tilassa nukkuu miellyttävästi aikuinen tai kaksi lasta.
Product ID: TGB791018 fi_FI
Vuodepatjat takahyttiin 745 EUR

Ohjaushytin kuljettajanpuoleiset sohvat muuntautuvat parivuoteeksi patjasarjan avulla. Patjasarja koostuu kolmesta vaneripohjaisesta patjasta, jotka asetetaan tuettuina SP-puolen sohvien keskelle. Pehmeät patjat saa helposti sohvien sisään säilöön.
Product ID: TGB791019 fi_FI
Commuter pack (Keulapotkuri, Webasto-lämmitin, pöytä sisälle ja led-paketti) 8140 EUR
Commuter Pack -varustepakettiin on paketoitu yleisimmin toivotut lisävarusteet. Pakettiin kuuluu keulapotkuri, Webasto-lämmitin, jalallinen pöytä hytin sisälle sekä LED-valosarja.
Product ID: TGB791020 fi_FI
Keulatikkaat 445 EUR

TG 7.9- ja TG 7.9 Supreme -malleihin soveltuvat keulatikkaat helpottavat veneeseen nousua sekä rantautumista, etenkin luonnonsatamissa ja matalilta laitureilta. Tikkaiden kiinnikkeet asennetaan tehtaalla veneeseen ja itse tikkaat säilyvät kätevästi keulan laatikossa, josta ne saa helposti tarpeen vaatiessa paikalleen.
Product ID: TGB791027 fi_FI
50000€ Pyydä tarjous